Om oss

Det är med en förhoppning om att kunna underlätta i stunder då livet känns extra svårt som vi byggt vår verksamhet och fortsatt leverera kostnadseffektiv kvalitet och kunnighet, till ett bra pris. På Saras Hela Hem arbetar vi lyhört och med stort engagemang då vi hjälper våra uppdragsgivare med dödsbon vad gäller omhändertagandet utav deras kvarlåtenskap. Målet med våra omsorgsfullt formade tjänster är att kunna hjälpa anhöriga och underlätta för dem så långt det går i en svår situation som vänder upp och ner på ens vardag. Vi finns i Stockholm och är alltid redo för att ta oss an nästa uppdrag.

Våra tjänster innefattar:

  • Kostnadsfri värdering av dödsboets egendom
  • Uppköp, sälj och tömning av likväl dödsbo som förråd
  • Flyttstädning
  • Flytt och bortforsling av ej användbara inventarier och möbler

Med stor erfarenhet och förståelse

Med 10 års erfarenhet inom branschen och rutin från att ha hanterat över 2000 sterbhus och bohag i Stockholm har vi lärt oss vikten av att hålla oss lyhörda varje specifik kunds situation och behov. Med stor förståelse för situationen är vi noggranna med att lyssna in just era unika behov så att ni får den lösning som lämpar sig allra bäst för er. Det är ni som väljer vad som ska inkluderas, när det ska ske och hur det bäst genomförs.

Hos oss får ni alltid:

  • Professionell hjälp av medarbetare som bryr sig om både er och er egendom
  • Kunskap som effektiviserar och höjer kvalitetsnivån på arbetet till ett bra pris
  • Skräddarsydda lösningar unika för er

Läs mer om oss och våra tjänster kring bortforsling, flyttstädning och tömning av er dödsbo här på vår hemsida, eller ring direkt så tar vi eventuella frågor och oklarheter därigenom.

 

Dödsbo StockholmDödsbo tömningDödsbo bortforslingDödsbo köpesSälja dödsboTömma dödsboTömma dödsbo StockholmTömning av dödsbo pris