Våra tjänster

Vi hjälper er med dödsbo i Stockholm

Tjänster

Att förlora en nära anhörig eller tvingas lämna sitt hem för att istället spendera sina sista år på ett hem är alltid svårt och känslosamt. Därtill så är det i regel också en situation som man bara ställs inför en gång i livet vilket gör det hela om än mer skrämmande och slitsamt. Hur ska man gå till väga, vad ska sparas och vad gör man med all egendom samt vad är den värd? För oss på Saras hela hem är detta vardagsfrågor och vi har därför också vad som krävs för att underlätta för er när ni själva känner er vilse. Med kunskap och erfarenhet ser vi vad som ska göras och hur det på bästa vis blir gjort. Tack vare vårt samarbete med mäklare och gode män kan vi också erbjuda er helomfattande hjälp. Låt oss rå om det praktiska rörande omhändertagandet så kan ni lägga fokus på sorgen.

Uppköp, tömning och städ av dödsbo i Stockholm

När man anlitar oss på Saras Hela Hem så är vi alltid mycket noggranna med att skräddarsy hjälpen utifrån den situation och de behov som lyser starkast. Efter ett kostnadsfritt besök för värdering av egendomen gör vi tillsammans upp en plan för hur vi går vidare. Vi erbjuder helhetslösningar där allt ingår men också lösa tjänster med allt ifrån värdering och tömning till bortforsling av gamla möbler och sådant som ska slängas till slutstädning och överlåtande till mäklare för försäljning. Ni bestämmer när, var och hur och vi i vår tur ser till så att ni får precis den hjälp som ni behöver.

Våra tjänster:

  • Kostnadsfritt besök och värdering av egendom.
  • Uppköp och tömning av ert dödsbo liksom förråd och övriga utrymmen.
  • Bortforsling av ej användbara inventarier och gamla möbler etc.
  • Slutstädning av bostaden.

Eftersom ni själva styr över mängden arbete åt oss så baseras också priset för våra tjänster på hur mycket som ska göras och hur lång tid det beräknas komma att ta. Det slutliga priset fastställs sedan först efter överenskommelse med er.

Vi finns här för att lätta upp i vardagen

Under de senaste 10 åren har vi omhändertagit över 2000 dödsbon i Stockholmsområdet och nu finns vi här för att också hjälpa er. Våra kunniga och lyhörda medarbetare arbetar både effektivt och noggrant för ert förtroende och vi strävar alltid efter högsta kvalitet med värde i allt vi gör.
Skulle också ni uppskatta all hjälp ni kan få av ett seriöst företag med lång erfarenhet så kontakta oss och låt oss höra mer om era unika behov. Vi kanske inte kan göra allt men vi kan åtminstone underlätta genom att hantera det praktiska.