DÖDSBO bortforsling
VI HJÄLPER ER!

Dödsbo Stockholm - Specialister på bohagsstömning, bortforsling,
flyttstädning, värdering, samt försäljning av arvegods och kvarlåtenskap.

DÖDSBO bortforsling - VI PÅ SARAS HELA HEM erbjuder dig en helhetslösning
- vi TAR HAND OM ALLt med respekt och omsorg

Dödsbo bortforsling - Skulle ni liksom många andra uppskatta den hjälp som ni kan få rörande allt det praktiska ni står inför vid omhändertagandet av ert dödsbo? Vi på Saras Hela Hem finns här för er redo att med över 10 års erfarenhet i branschen, kunskap och engagemang hjälpa och guida er så långt vi kan. Vi har stor förståelse för att situationen ni befinner er i är både tung och ledsam och vill därför också få finnas här och göra vardagen något lättare. För de flesta är det en situation som man känner sig ovan i, men efter att ha hanterat över 2000 sterbhus i Stockholm vet vi precis vad som ska göras och hur det ska göras bäst.

dödsbo bortforsling - VAD BEHÖVER NI OCH HUR SER ER SITUATION UT?

Dödsbo bortforsling - Ni behöver ej anstränga er med något. Vi sorterar och tar hand om allt i bostaden på ett respektfullt sätt. När uppköpet har skett transporteras dödsboet antingen till våran butik som ligger i Sundbyberg eller till en återvinningscentral. Inom alla röjningar utav bohag så ingår det även städning och bohagstömning.

Vi har tagit hand om över 2000 bortforslingar, tömningar, städningar, köp och sälj av bohag sedan 2004, med goda referenser bland privatpersoner, företag och ett antal gode män

Tiden är dyrbar då nya ägare ska tillträda eller kontrakt som går ut när ett dödsbo efterlämnas. Vi har flera lastbilar utrustade med starka killar som är redo för att hjälpa er och utföra de stora uppdrag av att tömma och städa dödsbon inom max 2 dagar.

Vi på Saras hela hem anser kundens nöjdhet som en prioritering och det ser vi till att vi kan åstadkomma med hög kvalité på det bästa priset! Därför erhåller vi en låg kostnad med våra helhetslösningar.

BOKA ETT KOSTNADSFRITT HEMBESÖK


Vi är specialister på helhetslösningar för tömning, bortforsling och städning av dödsbon och hela hem.

VI HJÄLPER DIG MED:
Allt genom en enda kontakt. Använd vårt bokningsformulär eller ring till huvudkontoret 08-730 32 04. För snabbare svar vänligen ring +4670-88 66 436.