TÖMNING AV DÖDSBO PRIS
VI HJÄLPER ER!

Dödsbo Stockholm - Specialister på bohagsstömning, bortforsling, flyttstädning, värdering, samt försäljning av arvegods och kvarlåtenskap.

TÖMNING AV DÖDSBO PRIS​

Behöver du tömning av dödsbo till ett bra pris? Då tveka inte att kontakta oss. Vi på Saras Hela Hem har många års erfarenhet inom branschen och erbjuder trygghet och kvalité vid värdering, tömning av bortforsling av ditt dödsbo – vi tar hand om allt!

Vi på Saras Hela Hem kan ta hand om tömning av ditt dödsbo inom hela Stockholm. Tveka inte att komma i kontakt med oss så kommer vi på ett kostnadsfritt första besök där vi tittar igenom ditt dödsbo och gör en uppskattning av arbetet, gällande tidsatgång och resurskravet, innan vi bestämmer oss för ett pris. Innan bohagets tömning tittar vi först på värdesakerna och vad som finns att antingen skänkas, säljas eller återvinnas. Om priset baserat på värdet av antikviteterna som finns i ditt dödsbo överstiger kostnaden för arbetet, så lämnar vi förstås differensen av tömningen till dig.

Vi hjälper dig med ditt dödsbo i Stockholm


Med dödsbo avses en avliden persons skulder och materiella tillgångar. Dödsbo ska skötas av delägarna och därmed klassas som en juridisk person, fram till dess upplösning genom till exempel arvskifte.
Delägarna av dödsbo kan exempelvis vara den avlidnes släkter, make, hustru, arvingar eller sambo. Det är delägarna av dödsbo som tar hand om pappersarbetet, försäljning av värdepapper, fastighet m.m. tillsammans.

Enstaka individer har ett krav på att visa en fullmakt från övriga delägare om de vill representera den avlidnes dödsbo. Dödsbo kan företrädas av en testamentsexekutor. Om det uppstår konflikter emellan eller om dödsboet är större en vanligt kan de tillsammans lämna över det till tingsrätten eller utse en så kallad boutredningsman.

Vi hjälper dig!

Innan vi kommer med ett förslag på pris av dödsbo tömning behöver vi göra en utvärdering av bohaget. Priset hänger i stort sett på vad som finns inne i ditt dödsbo samt upp till vilket pris de olika föremålen kan värderas. Vid tömning, forsling och försäljning av antikviteter och andra värdefulla kvarlevor kan värdet överstiga priset för dödsbo tömning och det kan hända att vi i slutändan betalar dig som kund för att du ska bli av med föremålen.

Vid ett första stadie innan tömning av dödsbo kan genomföras gör vi en preliminär värdering av föremålen och värdesakerna som finns inne i bohaget. Vi samlar ihop de föremålen och värderar de, det vill säga, vi sätter pris på dem så att vi kan betala dig och sedan sälja vidare, eller forsla de till en återvinningstation. Efter värderingen av pris och innan tömning kan genomföras gör vi ett inventarium av de övriga godsen och föremålen som är avsedda att återvinnas. Slutligen så får du en offert som inbegriper kostanden för arbetet minus det vi ska betala till dig för värdesakerna. 

Dödsbo StockholmKöper dödsboDödsbo tömning - Dödsbo bortforsling - Dödsbo köpes - Sälja dödsbo - Tömma dödsbo - Tömma dödsbo Stockholm - Tömning av dödsbo pris 

efterlevnadsguiden.se kan du läsa mer om pris och tömning av dödsbo i Stockholm. Du kan även gå in på skatteverket.se för mer information om att avsluta ett dödsbo 

Ni behöver ej anstränga er med något. Vi sorterar och tar hand om allt i bostaden på ett respektfullt sätt. När uppköpet har skett transporteras dödsboet antingen till våran butik som ligger i Sundbyberg eller till en återvinningscentral. Inom alla röjningar utav bohag så ingår det även städning och bohagstömning.

Vi har tagit hand om över 2000 tömningar, städningar, köp och sälj av bohag sedan 2004, med goda referenser bland privatpersoner, företag och ett antal gode män

Tiden är dyrbar då nya ägare ska tillträda eller kontrakt som går ut när ett dödsbo efterlämnas. Vi har flera lastbilar utrustade med starka killar som är redo för att hjälpa er och utföra de stora uppdrag av att tömma och städa dödsbon inom max 2 dagar.

Vi på Saras hela hem anser kundens nöjdhet som en prioritering och det ser vi till att vi kan åstadkomma med hög kvalité på det bästa priset! Därför erhåller vi en låg kostnad med våra helhetslösningar.

BOKA ETT KOSTNADSFRITT HEMBESÖK


Vi är specialister på helhetslösningar för tömning, bortforsling och städning av dödsbon och hela hem.

VI HJÄLPER DIG MED:
Allt genom en enda kontakt. Använd vårt bokningsformulär eller ring till huvudkontoret 08-730 32 04. För snabbare svar vänligen ring +4670-88 66 436.