tömma DÖDSBO STOCKHOLM -
VI HJÄLPER ER!

Behöver du tömma ett dödsbo i Stockholm? - vi är specialister på köp av dödsbon,
bohagstömning, bortforsling, flyttstädning, värdering,
samt försäljning av arvegods och kvarlåtenskap.

tömma dödsbo stockholm - KÖP AV DÖDSBO OCH STÄDNING AV DÖDSBO
VI PÅ SARAS HELA HEM ERBJUDER DIG EN HELHETSLÖSNING

Tömma dödsbo Stockholm - Vi hjälper er och köper, tömmer och flyttstädar er Dödsbo - Skulle ni liksom många andra uppskatta den hjälp som ni kan få rörande allt det praktiska ni står inför vid omhändertagandet av ert dödsbo? Vi på Saras Hela Hem finns här för er redo att med över 10 års erfarenhet i branschen, kunskap och engagemang hjälpa och guida er så långt vi kan när det är dags att sälja ert dödsbo . Vi har stor förståelse för att situationen ni befinner er i är både tung och ledsam och vill därför också få finnas här och göra vardagen något lättare. För de flesta är det en situation som man känner sig ovan i, men efter att ha hanterat över 2000 sterbhus i Stockholm vet vi precis vad som ska göras och hur det ska göras bäst.

TÖMMA DÖDSBO STOCKHOLM - VAD BEHÖVER NI OCH HUR SER ER SITUATION UT?

Tömma dödsbo Stockholm - Oavsett er situation eller vad ni specifikt önskar och behöver så skräddarsyr vi alltid våra uppdrag och helhetslösningar av uppköp, tömning och bortforsling av dödsbon för bästa möjliga resultat. Vi tillhandahåller värdering och tömning av dödsbo samt städning och bortforsling av bohag och ej användbara inventarier och möbler. Eftersom vi även samarbetar med mäklare och flera gode män så har vi också möjlighet till att köpa hela dödsbon om så önskas. Har ni frågor kring oss på Saras Hela Hem eller funderingar som rör våra tjänster så tveka inte utan kontakta oss så snart som idag. Tillsammans kan vi göra en svår situation något enklare. 

Dödsbo StockholmKöper dödsboDödsbo tömning - Dödsbo bortforsling - Dödsbo köpes - Sälja dödsbo - Tömma dödsbo - Tömma dödsbo Stockholm - Tömning av dödsbo pris 

Vi tömmer er dödsbo i Stockholm. Ni behöver ej anstränga er med något. Vi sorterar och tar hand om allt i bostaden på ett respektfullt sätt. När uppköpet har skett transporteras dödsboet antingen till våran butik som ligger i Sundbyberg eller till en återvinningscentral. Inom alla röjningar utav bohag så ingår det även städning och bohagstömning.

Vi har tagit hand om över 2000 tömningar av dödsbo i Stockholm med omnejd, städningar, köp och sälj av bohag och hela hem sedan 2004, med goda referenser bland privatpersoner, företag och ett antal gode män.

Tiden är dyrbar då nya ägare ska tillträda eller kontrakt som går ut när ett dödsbo ska tömmas, säljas och efterlämnas. Vi har flera lastbilar utrustade med starka killar som är redo för att hjälpa er och utföra de stora uppdrag av att tömma och städa dödsbon inom max 2 dagar.

Vi på Saras hela hem anser kundens nöjdhet som en prioritering och det ser vi till att vi kan åstadkomma med hög kvalité på det bästa priset! Därför erhåller vi en låg kostnad med våra helhetslösningar.

BOKA ETT KOSTNADSFRITT HEMBESÖK


Vi är specialister på helhetslösningar för uppköp, tömning, bortforsling och städning av dödsbon och hela hem.

VI HJÄLPER DIG MED:

Allt genom en enda kontakt. Använd vårt bokningsformulär eller ring till huvudkontoret 08-730 32 04. För snabbare svar vänligen ring +4670-88 66 436.