tömma DÖDSBO
VI HJÄLPER ER!

Behöver du tömma ett dödsbo? Vi är specialister på köp av dödsbon, bohagstömning, bortforsling, flyttstädning, värdering, samt försäljning av arvegods och kvarlåtenskap.

Vi hjälper dig att tömma ditt dödsbo

När en anhörig går bort och sorgen väger tungt har man varken tid eller lust att hålla på med pappersarbete och andra komplicerande ärenden. Men samtidigt krävs det att man agerar snabbt när det kommer att exempelvis tömma den anhöriges dödsbo. Eller så kanske har du en anhörig som flyttar till äldreboende? Oavsett situationen, problemet uppstår att man måste ta hand om hans eller hennes ägodelar och tömma dennes dödsbo.

Vi på Saras Hela Hem finns här för er, i Stockholm, redo att med över 10 års erfarenhet i branschen, kunskap och engagemang hjälpa och guida er så långt vi kan med att flytta, bortforsla och tömma ditt dödsbo inom regionen Stockholm. Vi har stor förståelse för att situationen ni befinner er i är både tung och ledsam - och vill därför också få finnas här och göra vardagen något lättare!

Hur går processen till?

Att tömma ett dödsbo är en del av en längre process som består av olika delar. Innan ett dödsbo ska tömmas gör vi ett besök på dödsboet för att få en uppfattning av uppdraget och förstå vad som ska göras. Vi tömmer ditt dödsbo enligt de instruktionerna vi får från dig och gemensamt bestämmer vad som ska tömmas, bortforslas, flyttas m.m.

Vi på Saras Hela Hem besitter många års erfarenhet av att flytta, tömma, och bortforsla dödsbo i Stockholm. Till detta summeras även flyttstädning och sanering som tjänst, som utförs efter vi har lyckats tömma ditt dödsbo. Allt detta till ett överkomligt pris, utifrån uppdragets förutsättningar och vad som ska tömmas, bortforslas, flyttstädas eller saneras i ditt dödsbo. Innan vi sätter igång tar vi en titt på bohaget och så bestämmer vi priset tillsammans samt vad som ska tömmas i ditt dödsbo, utan extra avgifter.

Vi finns här för dig

För oss på Saras Hela Hem är det oerhört viktigt att du känner dig nöjd med resultatet. Kundnöjdhet är en av våra främsta värderingar oavsett om vi ska städa, sanera eller tömma ditt dödsbo. Vi ser till att guida dig genom hela processen och att tjänsten genomförs enligt överenskommelse.

Vi tar hand om allt!

När en anhörig gått bort eller en har släktning flyttat, till exempel till äldreboende, är det mycket att tänka på och ärenden som måste göras. Och det händer precis när man varken har tid eller lust att hålla på med pappersarbete och andra stressinducerade komplikationer. VI på Saras Hela Hem har många års erfarenhet av att värdera, tömma, flyttstäda och även sanera ditt dödsbo, till ett överkomligt pris.

Röjning av dödsbo i Stockholm

Våra tjänster består av helhetslösningar där vi tar hand om bohaget helt och hållet för att värdera, tömma, röja och eventuell flyttstäda ditt dödsbo samtidigt som vi sköter bortforsling av skräp, värdesaker, möbler m.m.

Att tömma ett dödsbo

Hur går det till att tömma ett dödsbo? Vid tömning av bohaget gör vi först och främst ett besök för att värdera de materiella tillgångarna i bostaden.

Vi värderar samtliga föremål och genomför en preliminär uppskattning av arbetet och tidsdispositionen. Du får även säga till och komma överens om vilka föremål ska säljas och vilka ska skänkas till välgörenhetsorganisationer. Sedan ska bohaget tömmas och alla föremål som varken säljs eller bortskänks kommer att bortforslas från ett dödsbo. Vi sköter transport och övriga aspekter av flyttstädning. Det slutgiltiga priset är baserat på mängden bortforslade möbler och material som ska tömmas samt flyttstädningen av dödsbo, med hänsyn till föremål som köpts upp. 

Dödsbo StockholmKöper dödsboDödsbo tömning - Dödsbo bortforsling - Dödsbo köpes - Sälja dödsbo - Tömma dödsbo - Tömma dödsbo Stockholm - Tömning av dödsbo pris 

skatteverket.se kan du läsa mer om att tömma och deklarera ett dödsbo

Vi tömmer ert dödsbo. Ni behöver ej anstränga er med något. Vi sorterar och tar hand om allt i bostaden på ett respektfullt sätt. När uppköpet har skett transporteras dödsboet antingen till våran butik som ligger i Sundbyberg eller till en återvinningscentral. Inom alla röjningar utav bohag så ingår det även städning och bohagstömning.

Vi har tagit hand om över 2000 tömningar av dödsbo i Stockholm med omnejd, städningar, köp och sälj av bohag och hela hem sedan 2004, med goda referenser bland privatpersoner, företag och ett antal gode män.

Tiden är dyrbar då nya ägare ska tillträda eller kontrakt som går ut när ett dödsbo ska tömmas, säljas och efterlämnas. Vi har flera lastbilar utrustade med starka killar som är redo för att hjälpa er och utföra de stora uppdrag av att tömma och städa dödsbon inom max 2 dagar.

Vi på Saras hela hem anser kundens nöjdhet som en prioritering och det ser vi till att vi kan åstadkomma med hög kvalité på det bästa priset! Därför erhåller vi en låg kostnad med våra helhetslösningar.

BOKA ETT KOSTNADSFRITT HEMBESÖK


Vi är specialister på helhetslösningar för uppköp, tömning, bortforsling och städning av dödsbon och hela hem.

VI HJÄLPER DIG MED:

Allt genom en enda kontakt. Använd vårt bokningsformulär eller ring till huvudkontoret 08-730 32 04. För snabbare svar vänligen ring +4670-88 66 436.