Vi värderar och köper upp värdesaker från dödsbo

Söker du köpare av dödsbo i Stockholm? Vi är specialister på köp av dödsbon, bohagstömning, bortforsling, flyttstädning, värdering, samt försäljning av arvegods och kvarlåtenskap.

Dödsbo köpes

Vi på Saras Hela Hem förstår att när en bekant eller nära anhörig har gått bort, hanteringen av ett dödsbo kan kännas tung och prövande. Därför erbjuder vi en helhetslösning för dig som behöver stöd under denna svåra period. Vi hjälper dig med allt. Vi värderar, tömmer, köper värdesaker och antikviteter, samt bortforslar och, om det så behövs, flyttstädar ditt dödsbo.

Vi är även specialiserade inom alla dessa tjänster och du kan vid behov anlita en av våra tjänster separat. Dödsbo i Stockholm köpes med omnejd. Våra tjänster anpassas till dödsbo av olika typer samt storlekar, och vi finns tillgängliga inom Stockholm. Vi kommer till dig och tar hand om allt!

Värdering och uppköp i Stockholm

Vi på Saras Hela Hem erbjuder helhetslösningar samt specialiserade tjänster inom värdering, tömning, uppköp och bortforsling av dödsbo som köpes inom Stockholm. Med många års erfarenhet i branschen, vi samarbetar aktivt med ett antal olika uppköpare av dödsbo som hjälper dig med värdering och uppköp av föremål och antikviteter i ett dödsbo.

Vid värdering och bedömning av arbetet kring bortforsling och eventuell flyttstädning får du i ett tidigt stadie ett bestämt värde på allt som ska köpas i ett dödsbo innan vi sätter igång, då auktioner och utropsförsäljningar kan ta lång tid.

Vi tar hand om allt

Oavsett er situation eller vad ni specifikt önskar och behöver så skräddarsyr vi alltid våra uppdrag för bästa möjliga resultat. Vi har många års erfarenhet inom Stockholm. Vi värderar, sorterar, röjer, köper, säljer bortforslar och återvinner ditt dödsbo med omnejd. Vi genomför även flyttstädning vid behov.

Vi köper och säljer värdesaker av dödsbo

Vid tömning och uppköp och försäljning av bohagets värdesaker gör vi först och främst ett besök för att värdera de materiella tillgångarna i bostaden. Efter värderingen köper vi samtliga föremål från ditt dödsbo medan vi tömmer resterande tillgångar, som ska sedan transporteras och bortforslas till en återvinningsstation. Utöver uppköp och försäljning av föremål kan vi även skänka en mängd till välgörenhet och andra relevanta organisationer. Köp av föremål består mestadels av värdesaker som till exempel inredning, porslin tillbehör, kläder, möbler och mera.

Helhetslösning för dödsbo uppköp

För oss på Saras Hela Hem är det oerhört viktigt att du känner dig nöjd med resultatet. Kundnöjdhet är en av våra främsta värderingar oavsett om vi ska värdera, tömma, köpa, sälja, städa, sanera eller bortforsla ditt dödsbo. Behöver du en helhetslösning eller enstaka tjänster? Upp till dig! Vi anpassar arbetet efter din speciella situation och förutsättningar.

Vi är erfarna inom branschen och garanterar kvalité och trygghet inom Stockholm vid värdering och uppköp av dödsbo. Vi hjälper er med allt!

Vi är erfarna dödsbo köpare

Det finns många aktörer på nätet som hävdar att dödsbo köpes i Stockholm med omnejd. Men vi utmärker oss för vår kvalité och engagemang.

Effektivitet är viktigt för oss. Vi förstår att tiden är dyrbar då nya ägare ska tillträda eller kontrakt som går ut. Vi har flera lastbilar utrustade med starka killar som är redo för att hjälpa er och utföra de stora uppdragen inom max 2 dagar. Vi på Saras Hela Hem är även erfarna dödsbo köpare med kunnighet inom branschen. Vi finns här för er redo att med över 10 års erfarenhet, kunskap och engagemang hjälpa och guida er så långt vi kan. Vi har tagit hand om över 2000 dödsbo sedan 2004, med goda referenser bland privat personer och företag.

Genom våra helhetslösningar kan vi anpassa arbetet efter ditt behov och särskilda omständigheter. Vi har stor förståelse för att situationen ni befinner er i är både tung och ledsam och vill därför också finnas här och göra vardagen något lättare.

 

Dödsbo StockholmKöper dödsboDödsbo tömning - Dödsbo bortforsling - Dödsbo köpes - Sälja dödsbo - Tömma dödsbo - Tömma dödsbo Stockholm - Tömning av dödsbo pris 

efterlevnadsguiden.se kan du läsa mer om att sköta ett dödsbo

Ni behöver ej anstränga er med något. Vi sorterar och tar hand om allt i bostaden på ett respektfullt sätt. När uppköpet har skett transporteras dödsboet antingen till våran butik som ligger i Sundbyberg eller till en återvinningscentral. Inom alla röjningar utav bohag så ingår det även städning och bohagstömning.

Vi har tagit hand om över 2000 tömningar, städningar, köp och sälj av bohag och hela hem sedan 2004, med goda referenser bland privatpersoner, företag och ett antal gode män.

Tiden är dyrbar då nya ägare ska tillträda eller kontrakt som går ut när ett dödsbo ska säljas och efterlämnas. Vi har flera lastbilar utrustade med starka killar som är redo för att hjälpa er och utföra de stora uppdrag av att tömma och städa dödsbon inom max 2 dagar.

Vi på Saras hela hem anser kundens nöjdhet som en prioritering och det ser vi till att vi kan åstadkomma med hög kvalité på det bästa priset! Därför erhåller vi en låg kostnad med våra helhetslösningar.

BOKA ETT KOSTNADSFRITT HEMBESÖK


Vi är specialister på helhetslösningar för uppköp, tömning, bortforsling och städning av dödsbon och hela hem.

VI HJÄLPER DIG MED:

Allt genom en enda kontakt. Använd vårt bokningsformulär eller ring till huvudkontoret 08-730 32 04. För snabbare svar vänligen ring +4670-88 66 436.