dödsbo tömning
i stockholm

Behöver du tömma ett dödsbo? Vi är specialister på köp av dödsbon, dödsbo tömning, bortforsling,
flyttstädning, värdering, samt försäljning av arvegods och kvarlåtenskap.

Dödsbo tömning

Är du i behov av dödsbo tömning i Stockholm? Då tveka inte att kontakta oss på Saras Hela Hem. Vi tillhandahåller helhetslösningar och specialiserade tjänster inom värdering, dödsbo tömning, uppköp och bortforsling av dödsbo inom Stockholm.

Med många års erfarenhet inom branschen, vi garanterar trygghet och kvalitet vid tömning av ditt dödsbo. Vi samarbetar aktivt med ett antal olika uppköpare av dödsbo som hjälper dig med värdering och tömning av föremål och antikviteter i dödsbo. Vi gör det enkel! Vi hjälper dig med dödsbo tömning i Stockholm. Vi utför även städning och uppköp av värdesaker. Oavsett er situation eller vad ni specifikt önskar och behöver så skräddarsyr vi alltid våra uppdrag för bästa möjliga resultat vid hanteringen och tömning av dödsbo i Stockholm.

När en anhörig gått bort eller en har släktning flyttat, till exempel till äldreboende, är det mycket att tänka på och ärenden som måste göras innan dödsbo tömning. Och det händer precis när man varken har tid eller lust att hålla på med pappersarbete och andra stressinducerade komplikationer. För oss på Saras Hela Hem är det oerhört viktigt att du känner dig nöjd med resultatet. Kundnöjdhet är en av våra främsta värderingar oavsett om vi ska städa, sanera eller utföra tömning av dödsbo. Vi ser till att guida dig genom hela processen och att tjänsten genomförs enligt överenskommelse.

Boka dödsbo tömning i Stockholm – Vi tar hand om allt!

Behöver du hjälp med dödsbo tömning? Tveka inte att kontakta oss på Saras Hela Hem. Gäller det enstaka sak eller större uppdrag vi finns där för dig med ett leende och garanterar trygghet, professionalitet och kvalitet till ett överkomligt pris. Enkelt och effektivt. Vi tar personlig engagemang och är specialister på värdering, uppköp, tömning, flyttstädning och bortforsling av dödsbo. Vi tar hand om allt!


 

Dödsbo StockholmKöper dödsboDödsbo tömning - Dödsbo bortforsling - Dödsbo köpes - Sälja dödsbo - Tömma dödsbo - Tömma dödsbo Stockholm - Tömning av dödsbo pris 

dödsbo tömning - hur går det till?

skatteverket.se kan du läsa mer om bra saker att tänka på vid tömning av dödsboet 

Dödsbo tömning. Vi tömmer er dödsbo. Ni behöver ej anstränga er med något. Vi sorterar och tar hand om allt i bostaden på ett respektfullt sätt. När uppköpet har skett transporteras dödsboet antingen till våran butik som ligger i Sundbyberg eller till en återvinningscentral. Inom alla röjningar utav bohag så ingår det även städning och bohagstömning.

Vi har tagit hand om över 2000 tömningar av dödsbo i Stockholm med omnejd, städningar, köp och sälj av bohag och hela hem sedan 2004, med goda referenser bland privatpersoner, företag och ett antal gode män.

Tiden är dyrbar då nya ägare ska tillträda eller kontrakt som går ut när ett dödsbo ska tömmas, säljas och efterlämnas. Vi har flera lastbilar utrustade med starka killar som är redo för att hjälpa er och utföra de stora uppdrag av att tömma och städa dödsbon inom max 2 dagar.

Vi på Saras hela hem anser kundens nöjdhet som en prioritering och det ser vi till att vi kan åstadkomma med hög kvalité på det bästa priset! Därför erhåller vi en låg kostnad med våra helhetslösningar.

BOKA ETT KOSTNADSFRITT HEMBESÖK


Vi är specialister på helhetslösningar för uppköp, tömning, bortforsling och städning av dödsbon och hela hem.

VI HJÄLPER DIG MED:Allt genom en enda kontakt. Använd vårt bokningsformulär eller ring till huvudkontoret 08-730 32 04. För snabbare svar vänligen ring +4670-88 66 436.